esmaspäev, 30. detsember 2013

Kana-juustu pasta


Hinnang tulemusele:     Heigo - 3,5 (käib kah,pigem hea)/5      Mellu - 5 (väga hea)/5
Kommentaarid:
Heigo- Kana ei mekkinud väga, aga muidu oli mõnus.
Mellu- ÜLImaitsev! Kui ei salli rasvaseid toite, ei ole see küll sinu jaoks, aga kui sulle meeldib tugev maitse ja tavalisest veidi suurem rasvasus ka ei häiri, siis viib see lihtsalt keele alla. Pildilt ei ole küll kastet hästi näha, kuid tegelikult oli seda allpool päris palju (segades jäi täpselt piisavalt) ning see oli mõnusalt kreemja konsistentsiga. Soovitan soojalt!
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
  1. Lõika kanafilee väikesteks tükkideks.
  2. Pane makaronid keema.
  3. Prae kanafilee tükid õlis läbi, kuni need pole enam roosad (ei pea pruuniks).
  4. Lisa puljongikuubik ja klassitäis sooja vett. Sega kiirelt läbi, et kuubik lahustuks ning hauta kaane all 2-3 minutit.
  5. Lisa piim/koor ja sulatusjuust, maitsesta broilerimaitseainega. Hauta järjepidevalt segades 5 min. 
  6. Kalla keedetud makaronid pannile ning sega kastmega läbi.
  7. Serveeri kohe.
Vaja:

350 g kanafileed
1 kanapuljongikuubik
200 ml vett
1,5 dl/150 ml 3,5%(ehk siis rammusat!) piima või rõõska koort
200 g sulatatud Atleet juust
broilerimaitseainet
Panzani makarone (3-inimese ports)

Soovitused:

  • Makarone ei pea kastmega kokku kallama, võib kastet eraldi makaronidele peale tõsta. Kuid me leidsime, et nii on mugavam, sest kaste oli pannil väga vedel. Makaronid aga võtavad kastme enda külge ning imavad osa ka sisse, nii ei lähe kaste ei lähe taldrikul kaduma. :)
  • Kõrvale sobiks ilmselt teha ka hapukoore-kurgi (või mõnda muud) salatit.
  • Ka järgmisel päeval uuesti soojendades oli hea süüa. Kuigi kaste ei olnud enam selline koorene, siis maitse oli ilusti alles. :)

_________________________________________________________________________
Algne retsept: http://toidutare.ee/kasutajate_retseptid/12C69/#Kana-juustukaste
_________________________________________________________________________

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar